‘Video laat vouwbare smartphone van Xiaomi zien’

Een interessante video is opgedoken, met dank aan leaker Evleaks. De bron heeft een video gedeeld waarin de vermoedelijke vouwbare smartphone van Xiaomi te zien is. Meerdere fabrikanten werken aan de realisatie van een toestel dat opgevouwen kan worden.

Vouwbare Xiaomi?

Niet alleen Samsung, LG en Huawei werken aan een smartphone die je op kunt vouwen. Ook Xiaomi is van de partij. Dat is interessant nieuws, omdat eerder nog eigenlijk niks bekend was over de komst van een vouwbaar toestel van de Chinese fabrikant. Naar verwachting moet 2019 het jaar worden van de opvouwbare smartphones en Xiaomi wil daar graag aan mee doen.

Evan Blass, een leaker die doorgaans goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de telecomwereld, heeft een video op zijn account gezet. Hierop zou de opvouwbare smartphone van Xiaomi te zien zijn. In de hands-on zien we vermoedelijk een prototype van het nieuwe toestel van de fabrikant. Ondanks dat, is wel de werking van de software terug te zien, waarbij onder andere Google Maps wordt getoond.

Of de beelden inderdaad de nieuwe Xiaomi laten zien, is niet met volle zekerheid te zeggen. Volgende week heeft Xiaomi nog wel een aankondiging. Onbekend is of Xiaomi dan al meer loslaat over de eigen vouwbare telefoon.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel