‘Opvouwbare Samsung-smartphone krijgt enorme accu’s en hoge prijs’

Er is meer informatie opgedoken over de opvouwbare smartphone van Samsung. Het toestel is al getoond, maar details bleven tot dusver uit. Nu komen we meer over wat specificaties te weten, en horen we de prijs.

Opvouwbare Samsung met twee accu’s

De Samsung Galaxy F, zo wordt hij in het geruchtencircuit genoemd; de opvouwbare telefoon van Samsung. In november liet de Koreaanse fabrikant het toestel zien aan de buitenwereld, zonder dat we een goed beeld ervan kregen, maar werden details niet gedeeld. Daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Toch heeft een onderzoeksteam uit Korea wat meer informatie naar buiten gebracht.

De opvouwbare telefoon van Samsung krijgt zoals bekend een 7,3 inch display, met een totale resolutie van 1536 x 2151 pixels. Daarbij wordt er gesproken over een Exynos 9820 processor en krijgt het toestel 8GB aan werkgeheugen. De smartphone zou beschikken over twee losse accu’s, een batterij in iedere helft van het toestel. Verwacht wordt dat dit een gezamenlijke capaciteit oplevert van 5000-6000 mAh.

Er zijn ook details over de prijs bekend gemaakt. Volgens de bron krijgt het toestel een flinke aanschafprijs van 1800 dollar. Eerdere berichten spraken over een prijs van rond de 1930 – 2570 dollar. Als het bedrag van 1800 dollar klopt, dan zou het toestel omgerekend hier zo’n 1590 euro kosten.

Zodra er meer bekend is over de opvouwbare smartphone van Samsung, dan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel