Vine lanceert nieuwe app ‘Vine Camera’ voor video-loops

Vine heeft de deuren gesloten van de Vine-app maar komt wel met een andere app; Vine Camera. De applicatie is nu beschikbaar en te downloaden uit de Google Play Store. Ben jij enthousiast?

Vine Camera

In de Google Play Store is de nieuwe app van Vine te downloaden; Vine Camera. Twitter, de eigenaar van Vine, maakte eerder bekend te stoppen met videodienst Vine en tot en met 17 januari konden gebruikers hun Vines downloaden. De videodienst stopt weliswaar, het bedrijf vervangt de app met een nieuwe app; Vine Camera.

Vine Camera

Met de nieuwe Vine Camera app kunnen gebruikers video’s maken van zes seconden die als een loop worden afgespeeld; een soort van gifje dus eigenlijk. De video kan vervolgens opgeslagen worden op het toestel of direct gedeeld worden via Twitter. Het sociale netwerk rondom Vine is niet meer. Er zijn verschillende effecten die je toe kunt voegen voor je video’s. Denk aan het knippen, overlapping, rasters, spook-tool, flitser, autofocus en meer. Ook kan je video’s opslaan om deze later nog eens te bewerken.

De nieuwe Vine Camera app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Vine
Vine
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel