Voetbal Inside krijgt eigen Android-app voor voetballiefhebbers

Het televisieprogramma Voetbal Inside heeft een eigen app uitgebracht voor Android. In de Voetbal Inside app is het laatste nieuws rondom voetbal te vinden en is er beeldmateriaal te bekijken. Met de app van Voetbal Inside ben je klaar voor ‘de derde helft’.

Voetbal Inside app

Het voetbalprogramma van RTL, Voetbal Inside, heeft een eigen Android-app uitgebracht in de Google Play Store. Met de nieuwe applicatie ben je als voetballiefhebber voortaan direct op de hoogte van het laatste voetbal-nieuws. Daarnaast kan je via de applicatie alle fragmenten uit de eerdere uitzending bekijken en is er bonusmateriaal toegevoegd aan de app. Dit bonusmateriaal kan bestaan uit vlogs van bijvoorbeeld Wilred en Johan. Ook zijn er items van de reporter Simon Zijlemans en video’s van Harry Vermeegen in de Voetbal Inside app te vinden.

Tijdens uitzendingen van Voetbal Inside kan je direct reageren op stellingen en stemmen op de Speler van de Week. Ook kan je je vragen stellen aan de heren aan tafel. Bij het opstarten van de app krijg je de mogelijkheid om pushnotificaties in te schakelen voor als je echt niks wilt missen. Via onderstaande button kan je direct de Voetbal Inside app uit de Play Store downloaden.

Bekijk ook: 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie

VTBL
VTBL
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel