Volg de Roparun 2016 met de officiële Roparun app

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Met de Roparun 2016 app blijf je op de hoogte van deze bijzondere loop.

Roparun 2016

Roparun 2016 wordt gehouden van 14 tot en met 16 mei en ook dit jaar is er weer een speciale applicatie uitgebracht die je op je smartphone kunt downloaden. Ieder jaar leggen meer dan 100.000 deelnemers de estafettloop af van Parijs naar Rotterdam. Hiermee heeft het al meer dan 67 miljoen euro opgehaald voor mensen met kanker.

Met de Roparun app kan je de loop op de voet volgen. Je kunt informatie vinden over de verschillende teams die meedoen en de route bekijken die gelopen wordt. Foto’s en video’s die gemaakt worden, zijn eveneens in de app te bekijken. Je kunt ook luisteren naar ‘Roparun Radio’ en video’s bekijken via Roparun Video. Via de Roparun app blijf je ook op de hoogte van het nieuws rondom de run en kan je dankzij de ‘tracking-functie’ de deelnemers via de applicatie volgen. Je kunt ook een donatie doen via de app en de informatie van de eerdere edities bekijken.

Download de Roparun app

De Roparun 2016 app kan via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel