‘Volgend high-end toestel van OnePlus krijgt 65W opladen’

Er zijn meerdere nieuwe aanwijzigingen gevonden voor razendsnel opladen bij een nieuw OnePlus-toestel. De laadsnelheid wordt meer dan verdubbeld.

65W opladen bij OnePlus

Op dit moment kun je de nieuwere modellen van OnePlus opladen met een snelheid van 30 watt. Dat is iets meer dan bij Samsung, waar de Galaxy S20-serie met 25W opgeladen kan worden. Het is echter minder snel dan bij Huawei, waar je met 40W stroom bij kunt laden. Nu lijkt OnePlus hier werk van te maken, zo bleek eerder al uit aanwijzingen en dat blijkt nu opnieuw.

OnePlus 8 Pro Wireless Charging

Bij een certificering is een aanwijziging gevonden voor snelladen. Hierbij zou OnePlus de mogelijkheid krijgen om een smartphone met een kracht van 65W op te laden. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de huidige generatie OnePlus-toestellen. Op dit moment biedt zusterbedrijf Oppo deze laadsnelheid al aan bij de Oppo Find X2 en Oppo Find X2 Pro.

We vermoeden dat OnePlus deze laadsnelheid met de komst van de OnePlus 8T-serie wil introduceren. Dit wordt mede duidelijk uit een nieuwe aanwijzing in de code van een nieuwe app-versie van de Engineering Mode. Hier wordt ook 65W Fast Charge genoemd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 680,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel