Wachtwoord-beheerder Enpass voor Android tijdelijk gratis te downloaden

Wachtwoord-beheerder Enpass is vandaag gratis te downloaden voor Android. De applicatie kent normaal een Pro-versie waarmee je toegang krijgt tot alle functies, maar de ontwikkelaar biedt de app nu gratis aan. Enpass slaat wachtwoorden op een veilige manier op en kan ook wachtwoorden voor je genereren.

Enpass

Password-manager Enpass geeft je de mogelijkheid om vandaag gratis een Pro-licentie te ontvangen. Normaal kost dit eenmalig zo’n 10 dollar. Bij het opstarten van de applicatie krijg je direct de mogelijkheid om in te loggen met je Google-account zodat je levenslang gratis gebruik kunt maken van de mogelijkheden van Enpass.

Enpass Android

De app Enpass laat je gemakkelijk en snel inloggen op websites en wachtwoorden van websites, accounts en platformen beveiligd opslaan. De applicatie vergrendelt zich met een eigen gekozen wachtwoord, vingerafdruk of pincode. Hierdoor krijg alleen jij toegang tot je wachtwoorden. Enpass maakt gebruik van een krachtige AES-256 versleuteling en wordt offline opgeslagen op het apparaat. Je kunt er voor kiezen om cloud-sync in te schakelen zodat je gegevens gesynchroniseerd worden met bijvoorbeeld je desktop-versie van Enpass of andere apparaten. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox, OneDrive en Box. Bestanden worden uiteraard als niet leesbare inhoud opgeslagen. De data kan alleen uitgelezen worden door de Enpass toepassing.

Enpass geeft ook de mogelijkheid om wachtwoorden te genereren en om login-gegevens automatisch in te vullen. Zoals gezegd is de Android-app met de Pro-licentie alleen vandaag gratis te downloaden uit de Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Enpass password manager
Enpass password manager
Ontwikkelaar: Enpass Technologies Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel