Wachtwoordbeheerder Bitwarden laat je vanaf nu nep-mailadressen maken

Bitwarden is een bekende naam op het gebied van wachtwoorden beheren. De applicatie laat je nu niet alleen wachtwoorden beheren, maar ook e-mailadressen genereren.

Bitwarden laat je mailadressen maken

Een wachtwoordmanager kan je helpen bij het instellen van (sterke) wachtwoorden voor alle websites, accounts en dergelijke. Wanneer je liever niet je persoonlijke mailadres wilt delen, kan Bitwarden je voortaan ook helpen.

De dienst krijgt nu ondersteuning voor SimpleLogin, AnonAddy en Firefox Relay. Hiermee kan een gebruikersnaam genereerd worden en deze kan gebruikt worden voor verschillende diensten. Deze kunnen via de Bitwarden app gegenereerd worden. Met behulp van een API-sleutel wordt direct een alias geregistreerd bij een gekozen service. E-mails kunnen hierbij eventueel doorgestuurd worden naar je eigen e-mailadres.

Bitwarden e-mail

Met de nieuwe functie van Bitwarden is het niet langer nodig om direct zelf losse e-mailadressen te maken en alle stappen te doorlopen, maar direct dit via de Bitwarden app te doen. De functie wordt vanaf nu uitgerold voor zowel gratis- als betaalde abonnementen.

Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Ontwikkelaar: Bitwarden Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel