Weather M8: weer-app in de stijl van MIUI 8

Weer-apps zijn er in verschillende soorten en maten. Met de app Weather Mate (Weather M8) heb je een weer-app in de stijl van MIUI 8, de User Interface van Xiaomi, die samen met de Xiaomi Mi Max werd aangekondigd.

Weather M8

MIUI 8 is de naam van de interface bij de toestellen van Xiaomi. Deze nieuwste versie is voorzien van veel kleuren en strakke vormen. Samen met de Xiaomi Mi Max werd deze interface aangekondigd. Mocht je graag deze stijl in een weer-app terug willen zien, dan is er de app Weather M8.

Weather M8

Weather M8 valt direct op door de minimalistische en duidelijke vormgeving. Het huidige weer is groot in beeld. Het weer voor de komende dagen wordt eronder getoond. Je ziet ook de verwachting voor de komende uren en uitgebreidere details zoals de gevoelstemperatuur en het aantal zonuren op de dag.

In Weather M8 kan je ook de verschillende maanstanden bekijken. Wanneer is het bijvoorbeeld ‘eerste kwartier’, of volle maan? Een handigheidje aan deze app is dat je bij instellingen zelf kunt kiezen welke weer-provider je wilt. Je kunt kiezen uit Foreca, Weather Underground, Accuweather en The Weather Channel. Weather M8 kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Weather Mate (Weather M8)
Weather Mate (Weather M8)
Ontwikkelaar: Andrei Zhukouski
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel