Xiaomi Mi Max: super-smartphone met lage prijs en MIUI 8

Xiaomi heeft zojuist de Mi Max aangekondigd. De nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant is het nieuwe vlaggenschip van de maker. De Xiaomi Mi Max is een toestel met erg interessante specificaties, maar wat nog interessanter is; is het prijskaartje wat Xiaomi eraan heeft gehangen.

Xiaomi Mi Max

Xiaomi heeft zojuist in China haar nieuwe, metalen phablet aangekondigd; de Xiaomi Mi Max. Deze smartphone is voorzien van een 6,44 inch Full-HD display. Het toestel wordt geleverd in drie varianten. De eerste variant heeft 3GB RAM en 32GB interne opslagruimte. Je kunt ook kiezen voor de versie met 3GB RAM en 64GB opslagruimte of de versie met 128GB opslagruimte en 4GB RAM. Bij alle drie de toestellen kan je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart.

Xiaomi Mi Max

De Xiaomi Mi Max is uitgerust met een Snapdragon 650/652 processor, afhankelijk van welke versie je kiest. Voor het maken van foto’s kan je gebruik maken van de 16 megapixel camera aan de achterzijde of de 5 megapixel wide-angle lens aan de voorzijde. Bij een grote telefoon, hoort een grote accu. De Xiaomi Mi Max is uitgerust met een riante accucapaciteit van 4850 mAh. Aan de achterkant valt natuurlijk direct het aluminium design op, maar ook de vingerafdrukscanner.

MIUI 8

Xiaomi voorziet de Mi Max van Android 6.0 Marshmallow. Over deze interface legt het merk haar nieuwe MIUI 8 interface. De nieuwe versie van de interface is er goed op vooruit gegaan. Er wordt meer gebruik gemaakt van kleuren en strakke vormen. Daarnaast kan je gebruik maken van het ‘Wallpaper Carousel’ waarbij je iedere keer mooie achtergronden te zien krijgt. Je kunt in de galerij met MIUI 8 stickers toevoegen aan je foto’s of je afbeeldingen voorzien van een eigen tekening. Ook de videospeler heeft een bewerkingsmodus waarmee je je helemaal kunt uitleven.

Xiaomi Mi Max MIUI 8

Verkrijgbaarheid en prijzen

De Xiaomi Mi Max zal vanaf 17 mei in China uitgeleverd gaan worden. Een officiële komst naar Europa lijkt te zijn uitgesloten. De prijzen beginnen bij omgerekend 202 euro voor de versie met 3GB en 32GB opslagruimte. Voor de versie met 3GB en 64GB opslagruimte betaal je omgerekend 230 euro. De Mi Max met 128GB geheugen kost omgerekend naar de euro ongeveer 269 euro.

Xiaomi Mi Max dikte

Specificaties

We hebben alle specificaties van de Xiaomi Mi Max voor je verzameld op de speciale smartphone-pagina. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel