Honor V8 dual-camera laat je 360-graden foto’s maken

Komende week zullen we kennis maken met de Honor V8. Het Chinese merk zal dan de nieuwste, metalen smartphone aankondigen. Eerder lekte het toestel al uit met het strakke design en de dubbele camera. Nu blijkt deze camera ook foto’s te kunnen schieten in 360-graden.

Honor V8

Honor, het dochtermerk van Huawei, heeft nog een aantal nieuwe smartphones in de pijplijn zitten. Los van wat er nog aan zit te komen, zijn er ook al verschillende interessante smartphones uitgebracht; denk aan de Honor 5X en natuurlijk de Honor 7.

Honor V8

Voor de Chinese markt is ook de Honor 5C aangekondigd en op 10 mei zal het merk de Honor V8 aankondigen. De Honor V8 heeft de DroidApp-harten al sneller laten kloppen. Het toestel heeft een herkenbare, maar toch eigen design; en dat laatste komt onder andere door de dual-camera. Daarnaast zien we een ronde vingerafdrukscanner, in plaats van een vierkante scanner.

360-graden foto’s

Los van hoe het er van buiten uit ziet, schijnt de Honor V8 ook van binnen voorzien te zijn van uitgebreide mogelijkheden. De Honor V8 zal voorzien zijn van de mogelijkheid om 360-graden foto’s te schieten, die vervolgens geëxporteerd kunnen worden naar een GIF-plaatje. Honor heeft hiervan de hint gegeven via het Chinese netwerk Weibo.

Honor V8 360-graden foto

Eerder gingen er al berichten rond over een 5,7 inch Full-HD/2K display, 4GB RAM-geheugen, 32/64GB interne opslagruimte en een 3400 mAh accu. Aan de voorzijde van de Honor V8 zou een 8 megapixel camera geplaatst zijn en aan de achterzijde een dubbele 12 megapixel camera. Honor zou de V8 uitrusten met Android 6.0 Marshmallow, met daaroverheen natuurlijk de EMUI-interface.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel