Nieuwe Honor V8 smartphone gespot bij Chinese keuringsinstantie

De Honor V8 moet nog officieel aangekondigd worden maar nu al zijn er duidelijke beelden van deze nieuwe smartphone opgedoken. De Chinese keuringsinstantie Tenaa plaatste foto’s en specificaties van dit onaangekondigde toestel op haar eigen website.

Honor V8 gespot

Vorige week bracht Honor nog een teaser naar buiten voor een smartphone met dubbele camera en inmiddels weten we hoe het toestel eruit gaat zien. De keuringsinstantie heeft drie verschillende varianten gecertificeerd; de KNT-AL10, KNT-TL10 en KNT-AL20. De eerste twee verschillen enkel in kleur en niet qua specificaties. De derde variant is een upgrade van de eerste twee met een groter display, meer intern geheugen en een snellere processor.

Honor V8

De Honor V8 varianten KNT-AL10 en KNT-TL10 beschikken over een 2,3 GHz octa-core processor en een 5.7 inch Full-HD scherm. Voor het opslaan van multimedia en apps is er 32GB beschikbaar en 4GB aan werkgeheugen tezamen met een 3400 mAh batterij. Voor het schieten van foto’s moet je uit de voeten kunnen met de 12 megapixel camera’s aan de achterzijde, voor selfies is een 8 megapixel camera beschikbaar. Het toestel draait op de laatste versie van Android namelijk Android 6.0 Marshmallow.

De derde variant van de Honor V8 (KNT-AL20) beschikt over 64GB opslagruimte, een op 2,5 GHz geklokte octa-core processor en een QHD-scherm. Op 10 mei zal het toestel officieel door Honor worden aangekondigd.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel