Weather Timeline door ontwikkelaar uit Play Store gehaald: niet meer beschikbaar

Ontwikkelaar Sam Ruston, bekend van verschillende grote Android-apps zoals Flamingo, heeft Weather Timeline uit de Play Store gehaald. Dit betekent dat de applicatie niet meer gedownload kan worden.

Weather Timeline niet meer in Play Store

Wie op zoek is in de Play Store naar de app Weather Timeline heeft helaas pech. Ontwikkelaar Sam Ruston heeft de applicatie uit de Play Store verwijderd. Het is voor nieuwe gebruikers niet meer mogelijk de app te downloaden. Degenen die de app eerder hebben gekocht, kunnen via Mijn Apps in de Play Store de app wel nog gewoon installeren en gebruiken. De ontwikkelaar belooft dat de app ook in de toekomst zal blijven werken.

Weather Timeline

In een statement laat Ruston weten dat apps niet eeuwig blijven. Naar eigen zeggen heeft hij duizenden uren werk gestoken in Weather Timeline. Het is volgens hem meerdere keren gekloond en illegaal gekopieerd. In 2014/2015 werd de app het meest gebruikt. De ontwikkelaar geeft aan dat de downloads wel teruggelopen zijn. Hij heeft op het punt gestaan om in-app aankopen/abonnementen toe te voegen, maar dit vond hij niet eerlijk.

Zoals gezegd is de applicatie niet meer beschikbaar in de Google Play Store. Gebruikers die de app eerder gekocht hebben, kunnen de app blijven gebruiken. Weather Timeline staat bekend om zijn minimalistische design, met uitgebreide mogelijkheden en features. We hebben in onze weer-app test 2017 en in 2016 de app ook opgenomen in de test. Eerder werd Flamingo door het token-limiet verhaal al door Ruston uit de Play Store gehaald, maar krijgt deze nog wel met regelmaat updates.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe weer-app, ter vervanging van Weather Timeline. Lees dan zeker het artikel met de weer-app test 2018, waarin je leest welke weer-applicatie het beste is.

Weather Timeline - Forecast
Weather Timeline - Forecast
Ontwikkelaar: Sam Ruston
Prijs: € 1,29
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel