WeatherPro 5.0: enorme update brengt compleet vernieuwde weer-app

WeatherPro is een bekende weer-applicatie voor Android en andere platformen. Gebruikers krijgen met de update naar WeatherPro 5.0 een compleet nieuw design te zien. Je herkent de app eigenlijk niet meer terug.

WeatherPro 5.0

In de Google Play Store is een grote update verschenen voor weer-app WeatherPro. De applicatie is voorzien van een compleet nieuw design waarbij het ontwerp flink onder handen is genomen. Niet alleen zien we een nieuw logo, maar valt vooral het nieuwe ontwerp op in WeatherPro 5.0.

In onderstaande foto zie je links de oude versie, rechts de nieuwe versie van WeatherPro.

Op het startscherm zien we bovenin beeld het huidige weer. Tevens zie je daarna de uurlijkse verwachting voor de komende 24 uur. Dit was voorheen niet mogelijk. Daaronder zie je een overzicht met het weer voor de komende 7 dagen. Scrol je verder naar beneden dan zie je de radar en de windstoten/snelheid.

WeatherPro 5.0 app

Via de navigatiebalk onderin beeld krijg je inzicht in verschillende grafieken en statistieken. In ieder geval vind je hier het over de wind. Premium-gebruikers krijgen daarbij toegang tot zonuren, temperatuur, neerslag, druk en relatieve vochtigheid. Tevens heb je via de navigatiebalk toegang tot de radar en de instellingen.

WeatherPro 5.0

De eerste drie maanden kun je de Premium-features gebruiken in de nieuwe WeatherPro app. WeatherPro 5.0 kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. WeatherPro won vorig jaar onze enorm uitgebreide weer-app test.

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel