Weer & Radar update laat je veel verder inzoomen op weerkaart

Er staat een update klaar voor de populaire weer-app genaamd Weer & Radar. Deze applicatie won meerdere edities van onze weer-app test en nu kun je eindelijk verder inzoomen op de weerkaart.

Inzoomen op de weerkaart

We hebben op DroidApp al meerdere edities gepubliceerd van onze weer-app test. Hierbij heeft de van oorsprong Duitse weer-app WetterApp al meerdere keren de prijzen gewonnen. De toepassing heeft in Nederland de naam Weer & Radar gekregen. Er staat nu in de Play Store een nieuwe update klaar voor de applicatie.

Weer en Radar weerkaart

Met de update naar versie 2019.8, die overigens niets te maken heeft met de maand, krijg je verbeteringen in de weerkaart voorgeschoteld. Vanaf nu is het mogelijk veel verder in te zoomen op deze kaart. Zo kun je veel makkelijker zien of er regen aan zit te komen. Hierboven zie je links de maximale zoommogelijkheid voor de update, en rechts na de update.

De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Benieuwd welke weer-app het beste was afgelopen jaar? Dat lees je in onze weer-app test.

Weer & Radar - regenradar
Weer & Radar - regenradar
Ontwikkelaar: WetterOnline GmbH
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel