Buienradar 6.2 app: nieuwe notificaties met dagoverzicht en muggenradar

De ontwikkelaars van de buien-app Buienradar hebben een update uitgebracht voor de app. In Buienradar 6.2 is de vormgeving van de meldingenfunctie onder handen genomen. Het instellen en kiezen van notificaties wordt hierdoor nog makkelijker gemaakt.

Buienradar 6.2

In de nieuwste update van de Android-app van Buienradar zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. De update naar Buienradar 6.2 brengt een nieuwe interface voor het scherm met de instellingen voor meldingen. Niet alleen de interface hiervan is vernieuwd, ook zijn de mogelijkheden hierin uitgebreid.

Buienradar 6.2 meldingen

Het meldingenoverzicht geeft je nu de mogelijkheid om te kiezen uit drie soorten meldingen; Buienmelding, dagelijks weerbericht en muggenmelding. De buienmelding is niet nieuw, deze laat je weten wanneer er op de door jou ingestelde locatie neerslag wordt verwacht. Met het dagelijks weerbericht ontvang je de voorspelling voor het weer van vandaag op een door jou gekozen tijdstip. Deze notificaties kun je voor het weekend weer uitschakelen als je dat wilt of op een andere tijd laten afgaan.

Buienradar muggen melding

Muggenradar meldingen

In de zomermaanden kun je in de app van Buienradar ook de Muggenradar gebruiken. Er wordt gekeken naar wat de verwachte muggenoverlast is. Nu kun je ook de muggenmelding inschakelen en een seintje krijgen als er op jouw locatie een hoge verwachting is van muggenoverlast.

Bij sommige gebruikers wordt tevens geëxperimenteerd met een navigatiebalk onderin beeld, maar die hebben wij op geen van onze toestellen gekregen.

Update

De update naar Buienradar 6.2 staat inmiddels klaar in de Google Play Store. Lees ook onze uitgebreide weer-app test van ons eigen onderzoek verspreid over meerdere maanden.

Buienradar - weer
Buienradar - weer
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel