WeatherShot app: deel je foto’s met weerinformatie; opvolger van InstaWeather

Enkele jaren geleden was op veel smartphones de app InstaWeather te vinden. Met deze applicatie kon je een foto delen met de weerinformatie. De ontwikkelaar heeft een nieuwe app uitgebracht met nieuwe mogelijkheden; WeatherShot.

WeatherShot app

De app WeatherShot geeft je de mogelijkheid om foto’s te delen met daarbij de weerinformatie. Met het lekkere weer van vandaag en de afgelopen dagen, en hopelijk ook de komende zomer, kan de app van mooie toegevoegde waarde zijn. Een poos geleden was de applicatie bekend onder de naam c, maar met deze naam was Facebook (eigenaar van Instagram) niet zo blij.

WeatherShot app

Foto met het weer

Nu is de app WeatherShot dus terug en hierbij krijg je een aantal extra opties. Er is keuze uit tientallen lagen die je over je foto’s kunt leggen. Deze hebben elk hun eigen stijl met weerinformatie; van windsnelheid tot temperatuur en van locatie tot aan een icoontje van het weer. Er zijn verschillende thema’s met de lente, zomer, emoji en verschillende andere stijlen.

WeatherShot app

Daarbij heeft de applicatie nog een aantal opties. Zo kun je handmatig de plaats, het weer en de temperatuur aanpassen op de foto. Ook kent het een aantal fotobewerkings-tools.

Heb je niet genoeg aan de tientallen stijlen die beschikbaar zijn, dan kun je overschakelen naar Premium. Deze zijn de eerste 7 dagen gratis, maar let op; daarna betaal je een flink bedrag van 19,99 euro per jaar. Je krijgt dan meer dan 100 skins, geen logo’s en advertenties en maandelijks nieuwe content.

WeatherShot app

Downloaden

Je kunt de WeatherShot app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

InstaWeather: jouw weathershot
InstaWeather: jouw weathershot
Ontwikkelaar: byss mobile
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel