WeatherPro 5.4: update brengt eindelijk flexibele widget terug

Eerder dit jaar werd WeatherPro voorzien van een enorme update. Het design werd aangepakt en een hoop functies gingen op de schop. Dit leverde niet bij iedereen positieve reacties op. Nu is er de flexibele widget die terug is.

Flexibele widget

Er staat een nieuwe update klaar in de Google Play Store voor weer-app WeatherPro. Vanaf nu kun je weer de flexibele widget gebruiken. Gebruikers moesten deze met de grote update naar versie 5.0 missen, wat zorgde voor een stormvloed aan negatieve recensies. Niet geheel onterecht. Premium-gebruikers moesten opnieuw betalen en een hoop functies waren niet meer beschikbaar voor gebruikers. Vooral het gemis van een bepaalde hoeveelheid widgets zorgde voor negatieve ervaringen.

WeatherPro 5.4

Langzaam maar zeker komt WeatherPro nu met meer nieuwe functies. Met WeatherPro 5.4 kun je eindelijk weer de flexibele widget gebruiken. Standaard neemt deze een aantal tegels in, maar door hem kort ingedrukt te houden, kun je het formaat hiervan aanpassen. Vervolgens wordt de hoeveelheid informatie aangepast en geschaald.

Wanneer je op de klok tikt, opent de klok-app. Daarbij kun je kiezen uit een eigen locatie en je kunt kiezen tussen een licht of donker thema. Tevens kun je de transparantie aanpassen naar eigen wens.

Benieuwd wat de beste weer-app is, lees dan onze uitgebreide weer-app test 2019.

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel