Week 19 – A Better Camera en Dungeon Rushers voor €0,10 in Play Store

In de Google Play Store zijn deze week twee nieuwe applicaties flink afgeprijsd. Het gaat om de camera-app vol mogelijkheden genaamd A Better Camera en de game Dungeon Rushers. Beide toepassingen zijn nu voor Android te downloaden voor 0,10 eurocent.

Play Store aanbiedingen week 19

Iedere week zet Google een tweetal applicaties in de etalage die gedurende een week voor 10 eurocent gedownload kunnen worden. Ook deze week zijn er weer twee goed beoordeelde applicaties gekozen die je voor het lage bedrag kunt installeren.

A Better Camera

Als eerst is er de app A Better Camera. Met deze applicatie moet het kinderspel worden om mooie en goede foto’s te maken. In de camera-app vind je verschillende opties zoals HDR+, nachtstand, timelapse, Burst en Expo-bracketing, tijdstempels en een handmatige functie. Wanneer je smartphone het ondersteunt kun je ook de RAW-functionaliteit gebruiken in de A Better Camera app. De interface van de app is basic, waardoor het eenvoudig te bedienen en begrijpen is.

A Better Camera Unlocked
A Better Camera Unlocked
Ontwikkelaar: Almalence
Prijs: € 0,99

Dungeon Rushers

Een game die voor 10 eurocent is te vinden is Dungeon Rushers. Dit is een tactische game in een 2D RPG wereld. Je moet een team beheren, het leger van de tegenstander verpletteren en je komt hierbij voor verschillende hindernissen te staan. Zo krijg je te maken met monsters en puzzels die je op moet lossen. Onderstaande video geeft een verduidelijking van de gameplay van het spel.

Dungeon Rushers
Dungeon Rushers
Ontwikkelaar: Mi-Clos Studio
Prijs: € 4,99+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel