Week 34 – Earth HD en game ‘Another World’ voor €0,10 in Play Store

Deze week kun je weer twee toepassingen voor tien eurocent downloaden uit de Google Play Store. In week 34 is dat de game Another World en de app Earth HD Deluxe Edition.

Play Store aanbieding week 34

Iedere week kun je een applicatie en een spel voor je Android-apparaat downloaden voor €0,10. Deze week is dat de app Earth HD Deluxe Edition en het spel Another World.

Earth HD

Earth HD is een applicatie die je een interessante live-wallpaper geeft van de aarde. Het is niet zomaar een wallpaper, want hij is voorzien van de juiste zon/aarde positie op dit moment, verschillende thema’s, details en reflecties. Daarbij heeft nog het nog verschillende camera modi voor andere standpunten. Het biedt nog een verscheidend aanbod aan opties, zoals in onderstaande video is te zien.

Another World

De game die je deze week voor 10 cent kunt downloaden is Another World, een game die ook wel bekend is als Out Of This World. In het spel heb je de hoofdpersoon en tevens wetenschapper. Hij moet zien te overleven nadat een experiment in zijn eigen laboratorium uit de hand is gelopen. Vervolgens speelt het zich af op een buitenaardse planeet. De game wordt goed beoordeeld en hieronder vind je de video met een impressie van het spel.

Beide applicaties zijn nu dus voor 10 eurocent te downloaden. Via onderstaande buttons kun je de toepassingen in de Play Store vinden.

Aarde HD Deluxe Edition
Aarde HD Deluxe Edition
Ontwikkelaar:
Prijs: € 1,09
Another World
Another World
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel