Week 35: Weather & Clock widget en Chameleon Run voor 10 cent

In de Play Store zijn deze week twee toepassingen in prijs verlaagd. De app Weather & Clock Widget en de game Chameleon Run zijn nu allebei ruim 90 procent afgeprijsd naar 10 eurocent. We vertellen je meer over deze toepassingen.

Play Store aanbiedingen week 35

Voor week 35 heeft Google twee applicaties uitgekozen die gedurende 7 dagen voor 10 eurocent zijn te downloaden uit de Google Play Store. Deze week zijn dat Weather & Clock widget en Chameleon Run.

Weather & Clock widget

De app Weather & Clock Widget is zoals de naam al aangeeft een uitgebreide weer-klok widget die je op je homescreen kunt plaatsen. De app biedt vele soorten stijlen met erg veel informatie. Denk aan de voorspelling per uur, tien dagen, meerdere locaties, UV-index, windkracht, zonsondergang, maanstand en nog veel meer.

De advertentievrije versie van de app is deze week voor 10 eurocent te downloaden. Lees ook onze uitgebreide weer-app test 2017.

Weather & Clock Widget Plus
Weather & Clock Widget Plus
Prijs: € 5,99

Chameleon Run

De afgeprijsde game deze week is Chameleon Run. Met dit spel moet je door de niveaus zien te komen met een soort van kameleon-achtig figuur. De game wordt gemiddeld met een 4,7/5,0 en wordt ervaren als vermakelijk en stressvol op een positieve manier. Een impressie van het spel krijg je via onderstaande video.

Chameleon Run
Chameleon Run
Ontwikkelaar: Noodlecake
Prijs: € 2,39
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel