WhatsApp 2.17.397 voegt nieuwe emoji zoals T-Rex, voedsel en meer toe

Onlangs vernieuwde WhatsApp haar emoji door er een eigen stijl aan toe te voegen. De emoji set was echter niet compleet want diverse emoji uit Android 8.0 waren niet in WhatsApp aanwezig. Nu heeft WhatsApp in versie 2.17.397 deze emoji toegevoegd.

Nieuwe emoji in WhatsApp

Met de meest recente bèta-versie van WhatsApp, WhatsApp 2.17.397, krijgt de app er een aantal emoji bij. Naast de T-Rex zijn er ook een aantal nieuwe gezichtsuitdrukkingen en verschillende soorten voedsel te vinden. De emoji waren al te vinden op Android 8.0 en in de laatste versie van Apple’s iOS. Wie gebruik maakt van de bèta-versie kan nu gebruik maken van deze nieuwe emoji.

WhatsApp 2.17.397 emoji

Eerder werden de emoji in WhatsApp al voorzien van een nieuw uiterlijk. WhatsApp brengt regelmatig nieuwe beta versies uit, vaak gaat het om kleine wijzigingen of bugfixes. Voor deze versie is een bètaprogramma actief in de Google Play Store. Door je hiervoor aan te melden ontvang je de nieuwste WhatsApp functies als een van de eersten. Daarnaast kun je ook de APK installeren via deze link. Onlangs werd de vormgeving van emoji al aangepast, die vanaf nu ook naar iedereen wordt uitgerold.

Vanaf vandaag wordt het ook mogelijk om je WhatsApp berichten te verwijderen.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel