WhatsApp 2.19.17: sneller contacten bellen en vernieuwde emoji op komst

WhatsApp heeft in de Google Play Store een nieuwe update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf nu kun je vanuit een groepsgesprek nog sneller iemand bellen. Daarnaast staan er kleine wijzigingen klaar voor de emoji in WhatsApp.

WhatsApp 2.19.17

In de Play Store is WhatsApp 2.19.17 uitgebracht. Deze update brengt een kleine, maar handige nieuwe toevoeging. Je vindt bij groepsgesprekken voortaan een telefoon-icoontje om snel iemand te bellen. Wanneer je op dit symbooltje drukt, krijg je de contacten te zien die je kunt bellen. Heb je iemand uit de groep niet opgeslagen in contacten, dan kan diegene niet gebeld worden. Je kunt er voor kiezen om één iemand te bellen of meerdere mensen toe te voegen aan groepsbellen of videobellen.

WhatsApp 2.19.17

Emoji

In een nieuwere beta-versie van WhatsApp; WhatsApp 2.19.21 zijn verschillende emoji voorzien van een nieuw design. Het gaat om minimale veranderingen in het ontwerp van 21 verschillende emoticons. Denk bijvoorbeeld aan een iets andere blik, andere stand van wenkbrauwen, de mond of de ogen. In een volgende Play Store-update van WhatsApp zal de wijziging doorgevoerd worden.

WhatsApp 2.19.21 emoji

De update waarmee je sneller kunt (groeps-)bellen wordt vanaf nu uitgerold via de Play Store. Het kan even duren voordat de nieuwe versie bij iedereen beschikbaar is. Met de update van de Play Store is ook definitief de beperking toegevoegd dat je een chat naar maximaal 5 chats kunt doorsturen. Deze wijziging werd afgelopen week officieel bevestigd.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel