WhatsApp 2.19.45: nieuw instellingenscherm uitgerold (+ screenshots)

WhatsApp heeft een nieuwe update verspreidt. Als eerst als beta-versie, maar de update komt ook naar iedereen. In WhatsApp 2.19.45 zien we een vernieuwd scherm met de instellingen met verbeteringen.

WhatsApp 2.19.45

WhatsApp heeft gewerkt aan het design van de instellingen. Het design zoals het nu is, is al sinds jaar en dag hetzelfde en dus kan de populaire chat-app hier en daar wel een nieuw likje verf gebruiken.

Het gaat hier dus voornamelijk om het vernieuwde overzicht van het menu met instellingen. De verschillende settings hebben een nieuw icoontje gekregen en moeten daardoor sneller herkenbaar zijn. Ook bijvoorbeeld items als het netwerkgebruik zijn met de update veel duidelijker geworden en alles ziet er visueel gezien net wat beter uit.

We hebben hierboven en hieronder de verschillende screenshots van de nieuwe (en soms ook oude) versie van WhatsApp naast elkaar gezet. In het geval van nieuw en oud, vind je de nieuwste versie van WhatsApp rechts, de vorige versie links.

WhatsApp 2.19.45

WhatsApp 2.19.45 wordt als eerst als beta-versie uitgerold. Later zal de update als definitieve update in de Google Play Store verschijnen. Wil je de beta-versie, dan kun je je aanmelden voor het beta-programma of hier de APK downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel