WhatsApp bevestigt: belfunctie wordt getest

WhatsApp bevestigt dat het bezig is met het testen van de belfunctie. De belfunctie in WhatsApp wordt al lange tijd verwacht. Afgelopen week kwamen de eerste berichten al binnen over gebruikers die de belfunctie in WhatsApp tegenkwamen.

WhatsApp is momenteel bezig met het testen van de VoIP ondersteuning die het mogelijk maakt om te bellen via WhatsApp. WhatsApp bevestigt dit tegenover de website Mashable. Volgens WhatsApp is het bedrijf bezig met het testen van de belfunctie onder een kleine groep Android-gebruikers.

WhatsApp call

Vorige week dook de belfunctie op in WhatsApp. Het zou gaan om een invite-only systeem, waarbij je een uitnodiging moet krijgen van iemand die de belfunctie al geactiveerd heeft. Met de belfunctie in WhatsApp moet het mogelijk worden om via een WiFi- of mobiel internet-verbinding te telefoneren met andere WhatsApp gebruikers.

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona vorig jaar kwam Jan Koum, CEO van WhatsApp, met de eerste berichten over de belfunctie. In november vorig jaar wisten we het exclusieve nieuws te brengen met de eerste aanwijzingen voor de belfunctie in WhatsApp. Eind januari bracht WhatsApp de webversie uit van de chat-app WhatsApp Web.

Wanneer de belfunctie in WhatsApp op grote schaal wordt uitgerold, lees je dat uiteraard op DroidApp!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel