WhatsApp brengt grote Android-update uit in Play Store

WhatsApp heeft vandaag de update uitgebracht waarbij het mogelijk is om de ‘laatst gezien’ status uit te schakelen. Naast het uitschakelen van de ‘laatst gezien’ status, kunnen ook andere privacy-instellingen aangepast worden. Maar WhatsApp heeft nog een andere functionaliteit toegevoegd; waarbij het mogelijk is om de jaarlijkse bijdrage WhatsApp voor een vriend te betalen.

De update voor WhatsApp maakt het mogelijk om je profielfoto voor andere zichtbaar te maken, die zich in je lijst met contactpersonen bevinden. Ook kan de status afgeschermd worden voor een bepaalde groep. De belangrijkste functie die in de update is verwerkt, is het verbergen (of juist weer laten geven) van de ‘laatst gezien’ status.

 WhatsApp Update

Eind februari bracht WhatsApp de update al uit via de website van WhatsApp. Wanneer de ‘laatst gezien’ functionaliteit wordt uitgeschakeld, kan diegene de status ook van andere contacten niet bekijken. De update voor WhatsApp heeft nu ook de mogelijkheid om de jaarlijkse kosten (79 eurocent) voor een ander te betalen. Met deze mogelijkheid kan je een van je vrienden een jaar WhatsApp cadeau geven. Handig bijvoorbeeld, als de ander niet over creditcard of PayPal beschikt, of gewoon voor zomaar.

Lees ook

Reageer op dit artikel