WhatsApp brengt update v2.11.476 uit in Play Store

WhatsApp heeft in de Play Store een update uitgebracht voor de chat-app. De nieuwe versie van WhatsApp krijgt het versienummer 2.11.476 mee. WhatsApp 2.11.476 bevat functies die we eerder al tegenkwamen in de beta-versie van WhatsApp; namelijk het uitschakelen van de blauwe vinkjes.

Een kleine maar interessante update is uitgebracht voor WhatsApp Messenger in de Google Play Store. Met de update die nu is uitgebracht is het mogelijk de beruchte blauwe vinkjes uit te schakelen. Het uitschakelen van de blauwe vinkjes werd eerder een maand geleden al toegevoegd in de beta-versie van WhatsApp, maar het is dus nu voor iedereen mogelijk de blauwe vinkjes uit te schakelen. Het is niet mogelijk om blauwe vinkjes in groepschats uit te schakelen.

whatsapp

WhatsApp v2.11.476 is nieuwer dan de beta-versie die momenteel van de website te downloaden is. Toch zijn er verder geen nieuwe wijzigingen doorgevoerd. Wel zal zoals gebruikelijk een aantal fixes doorgevoerd zijn zodat eventuele bugs in deze versie uit de applicatie zijn gehaald. De nieuwe versie van WhatsApp kan kosteloos gedownload worden via de onderstaande button.

Uitschakelen blauwe vinkjes

Als je de blauwe vinkjes uit wilt schakelen, volg dan deze stappen.

  • Open WhatsApp en ga naar instellingen
  • Ga naar account
  • Klik op Privacy
  • Scroll naar beneden, daar kan je de optie ‘leesbewijzen’ uitvinken
  • Als je deze optie hebt uitgevinkt, zal de ander van jou niet meer zien of jij het bericht gelezen hebt en zo ja, wanneer dat gelezen is. Als je leesbewijzen uitschakelt, kan je bij de ander dit ook niet meer zien.
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel