WhatsApp krijgt nieuwe Boomerang-functie

WhatsApp bereidt een nieuwe functie voor die we binnenkort terug gaan zien in de applicatie van de chat-app. Het wordt een boomerang-functie, welke vergelijkbaar is met die van Instagram.

Boomerang in WhatsApp

In de afgelopen maanden zijn er steeds wat nieuwe functies toegevoegd aan WhatsApp. Binnenkort kunnen we wederom een nieuwe feature verwachten voor de berichtendienst. De laatste berichten spreken over een Boomerang-functie. De functie moet een beetje vergelijkbaar zijn met die van Instagram. Het is een korte video die doorlopend vooruit en achteruit wordt afgespeeld.

Als we afgaan op de nu bekende informatie, moet de boomerang-functie in WhatsApp zowel in chats als in Status gaan werken. De optie moet terug te vinden zijn in het venster waar je je video deelt, en tevens ook om kunt zetten naar GIF. Volgens de informatie is Boomerang alleen beschikbaar bij een video met een maximale tijdsduur van 7 seconden. De werking van deze feature kan hieronder bekeken worden

Naar verluidt wordt de feature eerst toegevoegd aan de iOS-app, waarna hij later naar Android zal komen. Het is niet bekend wanneer dit staat te gebeuren.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel