WhatsApp voor tablets nu beschikbaar als beta-versie

WhatsApp treft voorbereidingen om de applicatie op een gemakkelijke manier op de tablet te kunnen gebruiken. Er is een nieuwe beta-versie vrijgegeven die je de chat-app direct op een tablet laat installeren. De ondersteuning liet lang op zich wachten.

WhatsApp voor tablets in beta

Een nieuwe beta-versie voor WhatsApp brengt ondersteuning voor tablets. Het is dus zonder omwegen mogelijk om de chat-applicatie te installeren op je tablet. Dit was voorheen alleen mogelijk als je een APK installeerde van de app op je tablet. Voor iedere update diende je opnieuw een APK te downloaden en te installeren. Een omslachtig proces.

De nieuwe beta-versie treft de eerste voorbereidingen voor het gebruiken van WhatsApp op de tablet. Je kunt de app dan gewoon downloaden uit de Google Play Store. De ondersteuning is aanwezig in WhatsApp 2.18.367, die is vrijgegeven in het beta-programma. Je dient daarom ook lid te zijn van het beta-programma om deze update op je tablet binnen te kunnen halen.

Nog niet alle features zijn beschikbaar, maar het begin is er. Het is overigens niet mogelijk om hetzelfde WhatsApp-account op je telefoon, ook op de tablet te gebruiken. Je dient je dus aan te melden met een ander nummer, dat blijft dan toch wel weer jammer.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel