WhatsApp 2.18.361 in Play Store: 145 nieuwe emoji en nieuwe tijdweergave voor iedereen

WhatsApp 2.18.361 is uitgebracht in de Google Play Store en dit is een fijne update, onder andere met een nieuwe tijdweergave. Er komen een hoop nieuwe emoticons die eerder in een beta-versie werden toegevoegd. Nu kan iedereen ze dus gebruiken, wat zijn de nieuwe emoji?

WhatsApp 2.18.361

Voor Android is een nieuwe update uitgebracht in de Google Play Store. Deze update heeft versienummer 2.18.361 en voegt enkele tientallen nieuwe emoji toe. In een eerdere beta-versie voegde WhatsApp deze al toe aan de testversie. De applicatie is nu bijgewerkt voor iedereen, zodat iedereen de nieuwe emoji kan gebruiken. De nieuwe emoticons maken deel uit van Unicode Emoji 11.0.

WhatsApp 2.18.361

De nieuwe emoji

Zover bekend zijn er 145 nieuwe emoji toegevoegd. Dit zijn niet alleen nieuwe symbolen en gezichtsuitdrukkingen. Er zijn ook verschillende nieuwe huid- en haarkleuren toegevoegd die je kunt gebruiken. Nieuw is bijvoorbeeld de feestvierende emoji met feesttoeter, maar ook de benen, man en vrouw met oranje haar, tennisbal, mango, papegaai, zwaan, paperclip, zeeppompje, snoepje, puzzelstukje, teddybeer, zoutvaatje, nijlpaard en de mug. Genoeg nieuws te ontdekken!

WhatsApp 2.18.338 emoji

Tijdweergave

WhatsApp 2.18.361 heeft ook een nieuwe tijdweergave gekregen. Dit geeft aan wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Nog steeds zie je ‘Laatst gezien: vandaag om 11:23’. Die tekst gaat versneld van rechts naar links, en laat je voortaan alleen nog maar de tijd zien, zonder de tekst. Dit zie je in onderstaande screenshot.

WhatsApp tijdweergave

De update wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Dit betekent dat het even kan duren voordat de nieuwe emoji bij iedereen beschikbaar zijn. Als je de nieuwe emoticons op je telefoon hebt, werken ze automatisch ook in WhatsApp Web en WhatsApp Desktop.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel