WhatsApp v2.11.362 krijgt definitief Android Wear-ondersteuning

WhatsApp 2.11.362 is verschenen in de Google Play Store. Afgelopen week kreeg de applicatie van WhatsApp al twee keer eerder een update. In WhatsApp v2.11.362 is de mogelijkheid toegevoegd om de chat-app te gebruiken in combinatie met Android Wear.

De berichtendienst WhatsApp heeft een nieuwe versie van de chat-app uitgebracht in de Google Play Store. WhatsApp v2.11.362 biedt ondersteuning voor het bekijken en beantwoorden van berichten via de smartwatch. De voorwaarde hieraan is wel dat de smartwatch draait op Android Wear, de zogenoemde wearables.

android-wear-whatsapp

WhatsApp bracht eerder in de beta-versie van de applicatie al de ondersteuning voor Android Wear, maar vanaf nu is voor iedereen de Android Wear-ondersteuning te gebruiken. Met de Android Wear ondersteuning is het mogelijk om berichten te lezen op het horloge, maar ook om te beantwoorden. Berichten kunnen beantwoord worden middels spraakbesturing, of via een aantal vooraf ingestelde zinnen.

De historie met berichten van maximaal een maand oud, kunnen ook via de wearable bekeken worden. Op deze manier heb je altijd toegang tot je berichtengeschiedenis.

Afgelopen week bracht WhatsApp versie 2.11.357 uit, waarbij de mogelijkheid tot het instellen van de tekstgrootte verdween. Dit riep veel negatieve reacties op, waarna WhatsApp in versie 2.11.360 de mogelijkheid tot het instellen van de tekstgrootte weer terugbracht. Afgelopen week integreerde WhatsApp ook de mogelijkheid tot het archiveren van berichten.

WhatsApp v2.11.362 met ondersteuning voor Android Wear is beschikbaar in de Google Play Store, via onderstaande button.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Via: AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel