WhatsApp v2.11.357-update laat lettergrootte niet meer instellen

WhatsApp heeft in de Play Store een nieuwe versie van de applicatie uitgebracht. In de WhatsApp update zijn bepaalde nieuwe functies toegevoegd, maar is ook functionaliteit verdwenen. De update krijgt versienummer v2.11.357 mee.

WhatsApp v2.11.357 is uitgebracht in de Google Play Store. De dienst heeft momenteel 600 miljoen gebruikers, waarvan een groot deel de applicatie gebruikt op een Android-smartphone. De nieuwe functies in WhatsApp v2.11.357 hebben we voor je op een rijtje gezet. Onlangs werd ook het icoon veranderd van WhatsApp, dat is nu meegenomen in de update van WhatsApp.

WhatsApp old lettergrootte lettergrootte_whatsapp1

Lettergrootte

In de update voor de berichtendienst WhatsApp hebben de ontwikkelaars de functie om de lettergrootte aan te passen, verwijderd. Tot voor de update kon je zelf instellen of je de lettergrootte klein, gemiddeld of groot wilde, nu kan je enkel de berichten bekijken in een vrij groot lettertype.

lettergrootte2_whatsapp

Berichten archiveren

De archiveer-functie is terug van weggeweest. WhatsApp bracht in een beta-versie van de chat-app de archiveer-functie uit, maar verwijderde die weer bij een volgende update van de beta-versie. Nu is in de Play Store-versie van WhatsApp deze functie weer teruggekomen.

archiveer_whatsapp

Met de mogelijkheid tot het archiveren van berichten in WhatsApp blijven je berichten bewaard, maar worden ze niet meer in het overzicht met andere berichten weergegeven. Het voordeel hiervan, is dat je met de zoekfunctie zo de conversatie weer erbij kunt pakken.

Je kan WhatsApp v2.11.357 hieronder downloaden uit de Play Store.

UPDATE: 29 augustus heeft WhatsApp een update uitgerold, waarbij de mogelijkheid tot het instellen van de lettergrootte weer beschikbaar is. Lees hier alles over WhatsApp v2.11.360.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel