WhatsApp voert verbeteringen door in ‘Nummer wijzigen’-functie

WhatsApp rolt nieuwe mogelijkheden uit naar de beta-gebruikers van de app. De wijzigingen hebben betrekking op het veranderen van je nummer. De functie zal spoedig ook terug te vinden zijn in de definitieve versie van WhatsApp.

WhatsApp: nummer wijzigen verbeteren

In de nieuw uitgebrachte beta-versie van WhatsApp zijn verbeteringen doorgevoerd voor degenen die zijn of haar nummer wil wijzigen. Wanneer je je nummer wijzigt via WhatsApp wordt deze automatisch aangepast in WhatsApp voor je contactpersonen, maar daar krijg je nu meer in te zeggen. De functie werd ontdekt door Wabetainfo.

WhatsApp telefoonnummer wijzigen beta

De nieuwste versie van WhatsApp Beta laat je meer opties kiezen. Bij het veranderen van je telefoonnummer kun je nu aangeven dat je je contacten wilt informeren over de wijziging. Wanneer je deze keuze aanvinkt, kun je ervoor kiezen om dit bij alle contacten te doen of bij alleen contacten waarmee je hebt gechat. Bij ‘Anders’ kun je handmatig de contacten selecteren die je hiervan op de hoogte wilt brengen.

WhatsApp rolt de feature zoals gezegd uit via een beta-update. Deze vinden we in WhatsApp 2.18.97, die verspreid wordt via het beta-programma. Mocht je direct de nieuwe feature willen gebruiken, dan kun je de APK hier downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel