WhatsApp rekt limiet van intrekken/verwijderen bericht op naar 68 minuten

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie voor Android uitgebracht. Hierin zitten een aantal kleine verbeteringen, maar er is ook een belangrijkere verandering. Voortaan hoef je een bericht niet meer binnen 7 minuten in te trekken.

WhatsApp bericht verwijderen kan langer

Bij Telegram kun je zolang als je wilt erover doen om berichten te verwijderen; zowel voor jezelf als voor de ander. Bij WhatsApp is het sinds enige tijd mogelijk om berichten te verwijderen, maar het intrekken van je chat moet wel binnen 7 minuten.

WhatsApp verwijder bericht

Er is een nieuwe beta-versie uitgebracht van WhatsApp; versie 2.18.69 en in deze versie wordt een andere tijd gehanteerd voor het verwijderen van berichten. Vanaf die versie heb je om precies te zijn 68 minuten en 16 seconden (4096 seconden) de tijd om een bericht voor zowel jezelf als voor de ander te verwijderen. Overigens kan het natuurlijk altijd zijn dat de ander het in die tijd al heeft gelezen.

De 68 minuten intrek-periode is alleen in de beta-versie te vinden vooralsnog. Later wordt het naar verwachting toegevoegd aan de definitieve versie van WhatsApp. Persoonlijk vind ik het dan nog wel jammer dat de ander wel een melding krijgt ervan dat je bericht is verwijderd. Dit is bij Telegram een stuk beter geregeld.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Tip
Wabetainfo
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel