Wie is de Mol? seizoen 19 begint met twee handige apps

Wie is de Mol? is ook in 2019 weer te zien, het 19e seizoen start op zaterdag 5 januari en ook nu kan je weer bijhouden welke deelnemer zich verdacht heeft gemaakt. De officiële Wie is de Mol-app is bijgewerkt voor dit seizoen en er is een handig appje voor het bijhouden van alle mol-acties.

Wie is de Mol in 2019?

Net als voorgaande jaren kan je ook nu weer een poule starten met vrienden en familie. Wie weet vanaf het begin al de juiste mol aan te wijzen? Dit jaar is het decor Colombia, de presentatie is in handen van Rik van de Westelaken. Vanaf 5 januari tot en met 9 maart 2019 is Wie is de Mol iedere zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO1.

Wie is de Mol? 2019

In de Wie is de Mol-app draait het er om dat je binnen je poule zoveel mogelijk punten scoort. Je start met 100 punten en blijven jouw mollen in het spel dan worden je punten verdubbeld. Punten ingezet op een kandidaat die tijdens de aflevering afvalt ben je kwijt. Zet je al je punten in op één kandidaat en die valt af dan kan je niet meer verder spelen in de poule. In de WIDM-app van 2019 kan je ook zien hoe Nederland denkt over de kandidaten. Ook is het laatste Wie is de Mol nieuws te lezen in de app.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Het Molboekje

Een app gemaakt door een student Informatica laat je dit jaar een notitieblok bijhouden met alles wat er gebeurt rondom de deelnemers. Zo kan je na afloop van de aflevering nog eens goed kijken wie zich extra verdacht heeft gemaakt. Daarmee kan je misschien je keuzes binnen de WIDM-app nog eens heroverwegen. De app ‘Het Molboekje’ is net als de WIDM-app gratis.

Molboekje app

Het Molboekje Nederland
Het Molboekje Nederland
Ontwikkelaar: Falcon Applications
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel