Wiko Sunset 2 voor nog geen vijftig euro verkrijgbaar bij Kruidvat

Winkelketen Kruidvat heeft momenteel een interessante aanbieding voor een smartphone. Het gaat om de Wiko Sunset 2 die afgeprijsd is naar iets minder dan 50 euro. De Wiko Sunset 2 is een gunstig geprijsde smartphone met Android en is compact door haar 4,0 inch beeldscherm.

Wiko Sunset 2

De Wiko Sunset 2 is een compacte smartphone met een beeldscherm van 4,0 inch. De Franse fabrikant staat bekend om haar interessant geprijsde smartphones met goede specificaties. Zo bespraken we eerder de Wiko Rainbow Jam die nog geen honderd euro kost. De Wiko Sunset 2 is iets minder uitgebreid en draait op Android 4.4 KitKat en geeft je de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen dankzij de dual-sim ondersteuning.

Wiko Sunset 2

Het 4GB interne geheugen van de Wiko Sunset 2 is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 64GB. Mocht je veel willen multitasken en willen gamen, dan is de Sunset 2 minder interessant; het toestel biedt namelijk 512MB aan werkgeheugen. Het maken van foto’s kan met de 2 megapixel camera en aan de voorzijde bevindt zich een 1.3 megapixel camera.

De Wiko Sunset 2 is deze week te koop voor 44,99 euro plus 4,24 euro aan thuiskopieheffing. Voor vijftig euro kan je hem dus ophalen bij de Kruidvat-winkel. Daarbij krijg je een KPN prepaid-simkaart met beltegoed en 1GB gratis internet. Via onderstaande button vind je op onze Wiko Sunset 2 pagina alle specificaties, nieuwsberichten en een compleet overzicht van prijzen voor de andere kleuren.

Bekijk ook: 6 beste Android-smartphones tot 200 euro (10/2015)

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel