Wiko View 2 Plus krijgt grote update met december-patch

Wiko is gestart met het verspreiden van een nieuwe update voor de Wiko View 2 Plus. De smartphone van de Franse fabrikant wordt voorzien van een grote update met daarin de patch van december.

Wiko View 2 Plus: december-update

Wiko gaf eerder bij de View 2 Plus-presentatie aan dat ze het updatebeleid zouden verbeteren. We waren erg benieuwd, en inmiddels kunnen we mededelen dat er een stap in de goede richting is gezet. De van oorsprong Franse fabrikant rolt vanaf nu een software-update uit voor de Wiko View 2 Plus. De smartphone krijgt de beveiligingsupdate van december 2018.

Wiko View 2 Plus beveiligingsupdate december 2018

Hoewel de changelog er geen duidelijkheid over geeft, lijkt ons dat er meer wordt verbeterd met de update. De update heeft namelijk een grootte van 542,5MB en is daarmee groter dan een ‘normale’ beveiligingsupdate. Daarbij is het de verwachting dat Wiko de patches van de afgelopen maanden ook met de update heeft meegenomen. De vorige update van de telefoon liet het toestel op de patch van augustus staan. De plannen voor Android 9 Pie zijn bij Wiko (nog) niet bekend, zo wist Wiko aan DroidApp te melden.

De Wiko View 2 Plus is de meest uitgebreide smartphone van het bedrijf. We hebben het toestel eerder behandeld in onze Wiko View 2 Plus review. Daar scoorde het toestel een mooi cijfer, zeker gezien de prijs van de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel