Wiko brengt Wiko View 2 Plus, Go en Harry 2 uit in Nederland

Wiko heeft drie nieuwe smartphones uitgebracht in ons land. De smartphones die we mogen verwelkomen in ons land van de Franse fabrikant zijn de Wiko View 2 Plus, View 2 Go en Harry 2. De drie smartphones hebben een stijlvol design, interessante prijs en zijn tijdens de IFA aangekondigd.

Wiko View 2 Plus en Go in Nederland

De Wiko View 2-serie kennen we al van verschillende modellen, tijdens de IFA in Berlijn afgelopen augustus werd dat aantal met twee uitgebreid. De van oorsprong Franse fabrikant heeft nu drie nieuwe toestellen uitgebracht in ons land en daarbij zitten dus twee nieuwe Wiko View 2-modellen en de nieuwe Harry 2.

We zetten de details van de drie smartphones op een rij. Je kunt direct via de onderstaande toestelbox terecht op de toestelpagina. Hier vind je de actuele prijzen bij verschillende winkels en de specificaties.

Wiko View 2 Plus

Wiko View 2 Plus

De Wiko View 2 Plus is een smartphone met een 5,93 inch HD+ beeldscherm met een notch. Er is een Snapdragon 450 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte welke uitbreidbaar is. De smartphone heeft een 12MP dual-camera en 8 megapixel front-camera. Tevens kun je met de camera in Full-HD filmen met 60fps. De accu kan ook voorlopig mee, want deze heeft een capaciteit van 4000 mAh. Je kunt de Wiko View 2 Plus aanschaffen voor 249 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko View 2 Go

Wiko View 2 Go

De Wiko View 2 Go is voor een deel vergelijkbaar met de Plus, alleen is goedkoper en heeft wat minder mogelijkheden. De camera telt 12 megapixel, terwijl de front-camera 5 megapixel telt. Aan de voorzijde is een 5,93 inch display met een notch. Er is 3GB aan werkgeheugen en 32GB opslagruimte. De View 2 Go heeft een Snapdragon 430 octa-core processor en 4000 mAh accu. De prijs van het toestel ligt op 159 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko Harry 2

Wiko Harry 2

De Wiko Harry 2 maakt deel uit van de Y-serie. Er is een 5,45 inch HD+ beeldscherm en een 13 megapixel camera. Voor het maken van selfies is er de 5 megapixel camera met flitser. Het toestel geeft je toegang tot alles middels gezichtsherkenning, of gewoon een pincode. De Harry 2 heeft 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Het toestel is daarmee prima geschikt voor degenen die niet echt eisen hebben aan hun nieuwe smartphone. Er is een MediaTek MT6739 quad-core processor en 2900 mAh accu. De prijs van het toestel ligt op 130 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel