Wiko komt met View 2 Plus, View 2 Go en Harry 2: stijlvol en meer mogelijkheden

De van oorsprong Franse fabrikant Wiko heeft drie nieuwe smartphones aangekondigd. De View2-serie wordt uitgebreid met de Wiko View 2 Plus en View 2 Go. Daarbij is ook de Harry 2 gepresenteerd.

Wiko View 2 uitbreiding

Wiko kwam begin dit jaar met de Wiko View 2 en View 2 Pro. Deze stijlvolle smartphone hebben we ook in onze Wiko View 2 review besproken. Nu heeft Wiko de IFA aangegrepen als moment om de Wiko View 2-serie uit te breiden. Het gaat om de Wiko View 2 Go en Wiko View 2 Plus. We zetten de details op een rij.

Wiko View 2 Plus

Wiko View 2 Plus

De Wiko View 2 Plus heeft een 5,93 inch HD+ beeldscherm met een notch aan de bovenzijde van het scherm. Er is een Snapdragon 450 1.8 GHz octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh. Wiko levert de smartphone met een vingerafdrukscanner, NFC, 12 megapixel dual-camera en 8 megapixel selfie-cam. Niet alleen kun je de Wiko View 2 Plus ontgrendelen met je vingerafdruk, maar ook met gezichtsherkenning.

We zien ook een Supernova kleur bij de Plus. Deze kleur doet denken aan de Twilight kleur waarin bijvoorbeeld de Huawei P20 Pro verscheen. Het toestel zal eind september op de markt komen en gaat 249 euro kosten.

Wiko View 2 Go

Wiko View 2 Go

De Wiko View 2 Go is een ander stijlvol toestel en komt ook beschikbaar in de Supernova kleur. Er is een 5,93 inch HD+ beeldscherm met notch, Snapdragon 430 1.4 GHz octa-core processor en 3GB RAM. De opslagruimte bedraagt 32GB en er is een 4000 mAh accu. Het maken van foto’s kan met de 12 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Net als de Wiko View 2 Plus draait de smartphone op Android Oreo met een eigen licht aangepaste versie van de Wiko-skin. Ook is er NFC aanwezig, een vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning.

De Wiko View 2 Go zal begin september in Nederland verschijnen. De prijs van de Go komt uit op 170 euro.

Wiko Harry 2

Wiko Harry 2

De Wiko Harry 2 is de opvolger van de eerder verschenen Wiko Harry. Geen notch, maar een 5,45 inch HD+ beeldscherm met 18:9 beeldverhouding. Aan boord is een 1.3 GHz quad-core processor, 2GB RAM en 16GB uitbreidbare opslagruimte. Je kunt foto’s maken met de 13 megapixel camera of de 5 megapixel front-camera. Een vingerafdrukscanner ontbreekt op de Wiko Harry 2, maar je kunt wel gezichtsherkenning gebruiken.

De Wiko Harry 2 komt in de eerste helft van september in Nederland voor 129 euro.

Alle details

Alle details en specificaties van de drie Wiko-toestellen, vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel