Wileyfox zegt Cyanogen vaarwel: hele serie krijgt update

Met de recentelijke ontwikkelingen bij Cyanogen nog vers in het geheugen heeft smartphonefabrikant Wileyfox besloten haar hele portfolio te gaan updaten. Hierbij is er geen ruimte meer voor Cyanogen, Wileyfox zegt een pure Android ervaring te gaan bieden.

Wileyfox: Puur Android

Na het stoppen van diverse services en het updaten van het besturingssysteem, lijkt het definitief voorbij voor Cyanogen. Ook de ontwikkelaars in het CyanogenMod project zeiden het bedrijf vaarwel. Voor Wileyfox, die haar smartphones uitrust met Cyanogen OS, reden om meteen tot actie over te gaan.

Wileyfox Spark X

Wileyfox gaat op zeer korte termijn een update uitrollen naar alle smartphones die het bedrijf heeft uitgebracht. Daarmee zijn gebruikers verzekerd van een nieuwe update naar Android 7 Nougat in het eerste kwartaal van 2017. Het bedrijf adviseert Wileyfox-eigenaren met klem deze update te installeren.

De eerste apparaten zullen in februari 2017 een update ontvangen naar Android Nougat, eind maart moeten alle apparaten van een update zijn voorzien. Wil je controleren of er een update klaar staat voor je Wileyfox smartphone dan ga je naar Instellingen, vervolgens naar Over deze telefoon en daarna tik  je op Systeem update.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel