Willem 2.0: vernieuwde film-app biedt meer functies voor filmliefhebber

De Nederlandse app Willem kan een interessante toepassing zijn voor de fervente filmliefhebber. De applicatie is onlangs voorzien van een update naar Willem 2.0. Hierin zien we een aantal nuttige nieuwe functies.

Willem 2.0

In de Google Play Store hebben de Nederlandse ontwikkelaars van Willem een update uitgebracht voor de app. Met Willem heb je toegang tot verschillende soorten informatie rondom films. Daarbij heeft de Willem app een sociale insteek.

Willem 2.0 is nu nog socialer. Je kunt zien welke films je vrienden hebben bekeken en ook kun je kijken wat zij nog willen zien. Misschien juist leuk dan voor een gezamenlijk filmavondje? Tevens kun je inspiratie opdoen met ‘Trending’. Hier vind je een overzicht van de meest populaire films van de afgelopen week of maand. Ook kun je inspiratie halen uit de collecties.

Je kunt in de app ook Willem 100 vinden. Hier heb je in een oogopslag overzicht in de films met de hoogst gegeven score. Bij films zie je de recensies van verschillende grote media en ook heb je toegang tot de trailer. Je ziet ook welke films je nu thuis kunt bekijken en welke binnenkort vanaf de bank thuis bekeken kunnen worden. Ook films die in de bioscoop komen zijn in de Willem app te vinden.

De update naar versie 2.0 van Willem is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Willem
Willem
Ontwikkelaar: Thuisbioscoop
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel