Wordfeud geeft Android-app compleet nieuw design na update

Jarenlang was Wordfeud in hetzelfde jasje gestoken, maar nu hebben de ontwikkelaars er een nieuwe blik verf tegenaan gegooid. Hierbij is de Wordfeud app voorzien van een nieuw design met een nieuwe manier van bediening.

Wordfeud update

In de Google Play Store staat een update klaar voor het populaire spel Wordfeud. Nog altijd speelt een grote groep gebruikers het woordspel, wat een digitale variant is op Scrabble. Vorig jaar werd uit onderzoek duidelijk dat er 1,6 miljoen Nederlanders Wordfeud spelen. Nu is dus een belangrijke update uitgebracht waarbij na jarenlang een nieuw design is doorgevoerd.

Het ontwerp ziet er een stuk strakker uit. De verschillende spellen worden minder ‘bol’ weergegeven en oogt duidelijk moderner. Dit zien we ook terug in bovenstaande screenshot. In onderstaande screenshot zien we de verschillen in het spel zelf. De opties onderin beeld zijn verduidelijkt met icoontjes. Bovenin beeld vind je het aantal behaalde punten.

De Wordfeud app krijgt de update vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat deze nieuwe versie bij iedere gebruiker beschikbaar is. Het nieuwe design vind je terug in zowel de gratis als de betaalde versie.

Wordfeud
Wordfeud
Ontwikkelaar: Bertheussen IT
Prijs: Gratis
Wordfeud Premium
Wordfeud Premium
Ontwikkelaar: Bertheussen IT
Prijs: € 5,49
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel