Xiaomi Mi A3 krijgt nieuwe update: beveiligingsupdate maart 2020

Xiaomi heeft een nieuwe update klaargezet voor de Xiaomi Mi A3. De smartphone van de Chinese fabrikant krijgt een nieuwe beveiligingsupdate, maar waar blijft Android 10?

Xiaomi Mi A3 met maart-patch

Het updatebeleid van Xiaomi is licht uitgedrukt, apart. Vooral met Android One-toestellen loopt de fabrikant te klungelen met updates, die continue worden teruggetrokken omdat er bij gebruikers dan weer een hoop bugs zijn gevonden. De update naar Android 10 voor de Mi A2 Lite werd bijvoorbeeld uitgerold, teruggetrokken en zou nu weer getest worden.

Xiaomi mi a3 beveiligingsupdate maart 2020

In ieder geval blijft het onduidelijk waar de update naar Android 10 blijft voor de Xiaomi Mi A3. Eind februari liet Xiaomi weten de uitrol ervan uit te moeten stellen vanwege het coronavirus. Maar het kan ook zomaar zijn dat er nog bugs zijn gevonden ;-). Sinds januari draait de voorganger, de Mi A2 namelijk al op Android 10. Een aparte gang van zaken.

Desondanks staat er voor de Xiaomi Mi A3 een nieuwe software-update klaar, zo laat Guan ons weten. De smartphone krijgt beveiligingsupdate maart 2020 aangereikt. Deze update heeft een grootte van 98,26MB en wordt vanaf nu aangeboden. Als deze beschikbaar is, krijg je hier een melding van op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel