Xiaomi Mi A3 krijgt (weer) Android 10-update; Nokia 7.1 april-patch

Er staan weer voor een paar toestellen updates klaar. Xiaomi rolt voor de vierde (!) keer de update naar Android 10 uit voor de Mi A3, Nokia rolt een beveiligingsupdate uit voor de Nokia 7.1.

Android 10 voor Mi A3

Of hij voor lange tijd beschikbaar zal zijn is niet bekend, maar voor de vierde keer heeft Xiaomi de uitrol van de Android 10 update hervat. Het gaat om de nieuwe Android-versie voor de Xiaomi Mi A3. Meermaals werd de update teruggetrokken omdat er steeds bugs en fouten gevonden waren.

Een kleine maand geleden werd de update voor de derde keer teruggefloten omdat er vrij veel fouten waren opgedoken. Fouten met de camera, vingerafdrukscanner, de interface, random reboots en een flink hoog accuverbruik. Dat zou nu wel verholpen moeten zijn. Guan laat aan DroidApp weten dat hij de update naar Android 10 aangeboden heeft gekregen op zijn Xiaomi Mi A3. De update heeft een grootte van 1,33GB.

Xiaomi mi A3 Android 10

Nokia 7.1

Er staat ook een nieuwe update klaar voor de Nokia 7.1. DroidApp-lezer H.W. Knoop laat aan ons weten dat het toestel beveiligingsupdate april 2020heeft mogen ontvangen. Met deze update worden enkele tientallen kwetsbaarheden in het besturingssysteem aangepakt.

Wanneer een update klaarstaat voor je toestel krijg je hiervan een melding op je device.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel