Xiaomi Mi Mix 2 met randloos scherm en Mi Note 3 aangekondigd

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft twee nieuwe smartphones gepresenteerd. Het gaat om de high-end Mi Mix 2 met randloos display, en de Mi Note 3.

Xiaomi Mi Mix 2

De randloze Mi Mix smartphone werd in het najaar van 2016 aangekondigd. Echter bleef het bij een concept-telefoon en deze heeft Xiaomi verder uitgewerkt. Dit resulteert in de Xiaomi Mi Mix 2.

Dit toestel heeft een keramieke behuizing met een 5,99 inch display met 18:9 beeldverhouding. Daarbij heeft de telefoon een 5MP front-camera rechtsonder het scherm en is er een zeer dunne luidspreker boven het scherm.

Xiaomi Mi Max 2

De Xiaomi Mi Mix 2 heeft een Snapdragon 835 processor, 12 megapixel camera met een diafragma van f/2.0 en een opslagruimte van 64GB, 128GB of 256GB. Het RAM-geheugen betreft 6GB/8GB en aan de achterkant zien we ook de vingerafdrukscanner. De accu heeft een capaciteit van 3400 mAh en de telefoon draait op Android 7.1.1 Nougat met MIUI 9.

Het is nog maar de vraag of de telefoon ook in Nederland uitgebracht gaat worden. Voor de goedkoopste versie van de Mi Mix 2 gaat omgerekend zo’n 425 euro kosten. Goed om te weten is dat het toestel overweg kan met 43 netwerkbanden, en dat hij hiermee dus overal in de wereld gebruikt kan worden.

Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3

De Xiaomi Mi Note 3 is ook gepresenteerd door de Chinese fabrikant. Het design doet erg denken aan die van de Honor 9. Dit toestel heeft een 5,5 inch Full-HD display, een Snapdragon 660 processor, een 16 megapixel front-camera, dual-camera met 12 megapixel achter en een 3500 mAh accu. Voor dit toestel moet omgerekend zo’n 320 euro neergelegd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel