Xiaomi presenteert 12 juni de nieuwe Xiaomi Mi 9T en 9T Pro

Xiaomi heeft een teaser naar buiten gebracht waarbij we meer te weten komen over de nieuwe lichting smartphones. Op 12 juni zal Xiaomi de nieuwe Mi 9T en Mi 9T Pro presenteren.

Mi 9T-serie op 12 juni

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft voor volgende week een persconferentie gepland staan. De fabrikant zal hier de nieuwe Mi-serie presenteren. Er gingen eerder al berichten rond over de Xiaomi Mi 9T en deze zullen we op die datum gaan zien. Eerder werden in China de Xiaomi K20 en K20 Pro getoond. Dit zullen dezelfde toestellen zijn als deze Mi 9T-telefoons, maar dan voor de Europese markt met een nieuwe naam.

Xiaomi Mi 9T teaser

De Xiaomi Mi 9T en 9T Pro krijgen allebei een 6,39 inch AMOLED-beeldscherm met Full-HD+ resolutie. Ook wordt gesproken over 6/8GB RAM en 64/128/256GB opslagruimte. Aan de bovenzijde krijgt de smartphone een pop-up camera met 20MP sensor. Achterop zou de smartphone een triple-camera krijgen met 48MP + 8MP telefoto en 13MP wide-angle lens. Ook is er een 4000 mAh accu met 27W fast charging, USB-C aansluiting en vingerafdrukscanner in het beeldscherm.

Allebei de telefoons beschikken over een processor van Qualcomm. De Mi 9T krijgt naar verwachting een Snapdragon 730 octa-core processor met een rekensnelheid van 2.2 GHz. De Mi 9T Pro krijgt een Snapdragon 855 chipset van Qualcomm; deze levert een maximale rekenkracht van 2.84 GHz. Op 12 juni krijgen we alles te horen van Xiaomi.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel