Xiaomi smartphones vanaf nu te koop in Nederland

Xiaomi is een bekende Chinese fabrikant met een breed aanbod aan toestellen binnen een interessante prijscategorie. De toestellen konden enkel via een omweg vanuit Nederland aangeschaft worden, maar daar komt nu verandering in. Vanaf vandaag kan je de Xiaomi toestellen in Nederland aanschaffen.

Xiaomi in Nederland

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone is er een enorm aanbod aan mogelijkheden. Die mogelijkheden worden nu verder uitgebreid met de toevoeging van Xiaomi aan het assortiment. Een webwinkel verkoopt sinds afgelopen maandag drie verschillende Xiaomi toestellen in Nederland. De toestellen die in de verkoop gaan zijn de Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi Max en de Xiaomi Redmi 3S.

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5

De Xiaomi Mi 5 is een smartphone met een metalen behuizing en een enorm lichtgewicht van 129 gram. Daarbij is er een Snapdragon 820 processor, een 5,2 inch Full-HD display, een 16 megapixel camera, een accucapaciteit van 3000 mAh en Android 6.0 Marshmallow. Over Marshmallow is er de MIUI 7 interface.

De Xiaomi Mi 5 is uit voorraad leverbaar bij Belsimpel voor 429,00 euro.

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max

De Xiaomi Mi Max is een phablet-smartphone met een 6,44 inch Full-HD beeldscherm. De smartphone is vervaardigd uit metaal en heeft een vingerafdrukscanner aan boord. Er is een 16 megapixel camera, 5 megapixel front-camera, een octa-core processor en ook hier is Andrid 6.0 Marshmallow aanwezig met MIUI.

Voor de Xiaomi Mi Max betaal je 319,00 euro. Ook deze smartphone is verkrijgbaar bij Belsimpel.

Xiaomi Redmi 3S

Xiaomi Redmi 3s

Een gouden telefoon voor nog geen 200,00 euro, dat is de Xiaomi Redmi 3s. Deze smartphone heeft een 5,0 inch HD-display, een krachtige 4100 mAh accu en een 13 megapixel camera. Er is een 5 megapixel front-camera en ook dit toestel wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow met MIUI. De processor is een Snapdragon 430 octa-core met een rekenkracht van 1,4 GHz.

De Xiaomi Redmi 3S kost 199,00 euro en is eveneens verkrijgbaar uit voorraad bij Belsimpel.

Alle details

We hebben alle gegevens van de verschillende toestellen verzameld op de smartphone-pagina’s die je kunt bereiken via onderstaande buttons. Goed om te weten is dat de MIUI interface alleen Engelstalig is, zo meldt de webwinkel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel