Xiaomi werkt aan Xiaomi Mi 9T met pop-up camera

Xiaomi heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe smartphone voor de Mi-familie. De naam van het toestel staat ook al vast; Xiaomi Mi 9T. De smartphone krijgt een pop-up camera.

Xiaomi Mi 9T op komst

Het Chinese Xiaomi heeft onlangs de Xiaomi Redmi K20-serie aangekondigd. Deze serie is bedoeld voor de Chinese markt. Er werd eerder al gezegd dat het bedrijf deze smartphones ook buiten China wil uitbrengen en de naam voor die smartphone lijkt inmiddels bekend te zijn gemaakt. Op Twitter laat Xiaomi weten dat we binnenkort de Xiaomi Mi 9T kunnen verwachten.

Xiaomi Mi 9T teaser

Naar verwachting wordt dit de internationale versie van de Redmi K20 Pro. Deze smartphone heeft een Snapdragon 855 processor, de high-end chipset van Qualcomm. De telefoon heeft een 4000 mAh accu en er is een 6,39 inch OLED-beeldscherm en een in-display vingerafdrukscanner.

Aan de bovenkant van de telefoon is de smartphone uitgerust met een pop-up camera. Deze pop-up camera van de Xiaomi Mi 9T telt 20 megapixel. Achterop is er een triple-camera met 48MP, 8MP en 13MP sensor. Die camera biedt 2x optische zoom.

Naar waarschijnlijkheid wordt de smartphone in juni aangekondigd. De Xiaomi Mi 9 werd wel in Nederland uitgebracht, of de Mi 9T ook komt, is niet bekend. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel