Z Launcher update maakt app slimmer met synoniemen

De slimme Nokia Z Launcher is vandaag bijgewerkt naar een nieuwe versie. De nieuwe versie van Z Launcher voegt synoniemen als functie toe waarmee je sneller apps kunt vinden. Ook voor de fanatieke WhatsApp-gebruiker heeft Nokia in de launcher een nieuwe functie toegevoegd.

Nokia Z Launcher

Nokia Z Launcher is geüpdatet naar een nieuwe versie. Vanaf vandaag kan je gebruik maken van synoniemen die de launcher nog slimmer en sneller maken. Door het gebruik van synoniemen kan je op een handige manier applicaties vinden die je geïnstalleerd hebt. Door ‘e-mail’ te schrijven op het scherm krijg je de e-mail apps en bij het schrijven van ‘video’ krijg je de suggestie om YouTube te openen.

Nokia Z Launcher synoniem

Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om direct vanuit Nokia Z Launcher een WhatsApp-conversatie te openen. Door te zoeken op de naam van de contactpersoon, moet de conversatie met die persoon in WhatsApp direct opduiken. Deze laatste functie wilde echter bij ons op de redactie niet echt werken. Dit kan eventueel komen doordat de applicatie zich nog steeds in beta-fase bevindt. Eerder kwam Z Launcher al met widgets en icon packs.

Z Launcher Beta
Z Launcher Beta
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel