ZTE Nubia N18S is smartphone met tweede scherm aan de achterkant

De Chinese fabrikant ZTE heeft de Nubia Z18S in ontwikkeling. De smartphone valt op door de plaatsing van het tweede scherm aan de achterkant van de telefoon. Het toestel is opgedoken in een video.

ZTE met scherm aan achterkant

Waar we ons opmaken voor de komst van opvouwbare smartphones, heeft ZTE een ander plan ‘bedacht’. De Chinese fabrikant heeft een smartphone in ontwikkeling die voorzien is van een tweede scherm aan de achterkant van het toestel. Eerder had het bedrijf al de Axon M, een uitklapbaar toestel met twee schermen.

ZTE Z18S

Het idee van een tweede scherm aan de achterkant is niet helemaal origineel. We kennen de Russische fabrikant Yotaphone welke aan de achterkant van de toestellen een e-inkjet scherm plaatste, ideaal voor bijvoorbeeld het lezen van e-boeken. Anders dan bij Yotaphone voorziet ZTE het tweede scherm van een kleurenscherm.

We vragen ons wel af waar het gebruik van een tweede scherm goed voor kan zijn. Misschien voor het maken van foto’s met de camera achterop, dat je precies ziet of hij goed gelukt is? De ZTE Nubia Z18S is uitgelekt op foto’s en video’s en doorgaans zijn vooral video’s moeilijk te vervalsen, het toestel lijkt er dus daadwerkelijk aan te komen. Zie jij de ZTE met tweede scherm achterop wel zitten?

Foto bovenaan het artikel toont de “ZTE Iceberg

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel